Rólunk

A Vadrózsa Étterem Szászváron, a Mecsek lábánál fekszik, egy gyönyörű természeti övezetben. A XIX. században épült műemlék jellegű ház a híres magyar szobrászművész, Kiss György nyaralója volt. 1990-ben a Horváth család nyitotta meg a vendéglőt, majd 2010-ben Nagy Imre teljesen felújította, és azóta is üzemelteti igazi családi étteremként.
 
vadrozsa_etteremAz épület alsó szintjén található egy pinceétterem, a mosdók is akadálymentesen elérhetők mindenki számára. A felső szinten az étterem 40 fő részére kialakított klimatizált helység, mely megtartotta az eredeti gerendát és arculatot. Az árnyékos teraszunk tavasztól őszig várja vendégeinket, ahol 60 főnek tudunk helyet biztosítani.
 
Folyamatosan megújuló étlapunk a tradicionális magyar konyha mellett a nemzetközi ételek specialitásait is magában foglalja.
 jatszótér_vadrózsa_étterem
Hétfőnként zárva tartunk, kedd-vasárnap: 12-20 óráig vagyunk nyitva.  Az étterem kutyabarát hely, kedvenceiket is szeretettel várjuk. Gyermekeik a parkban elhelyezett játszótéren tölthetik el idejüket.
 

Elfogadjuk: Erzsébet- és Major utalványt, Széchenyi Pihenőkártyákat és Bankkártyákat.

Legyen a vendégünk!